Zdravá výživa Klánovice, Bělečská 36, Klánovice 19014   Telefon: +420 776 316 339   Napište nám: info@fitboss.cz 

Zdravá výživa Klánovice
info

Popis produktu

Červená kari pasta je označení pro thajskou hustou směs připravovanou z různých bylinek a koření.


Díky těmto přísadám získává svou typickou barvu a výraznou ostrost. Je nedílnou součástí thajské kuchyně a především pokrmu “Gaeng”, který u nás známe pod názvem “Curry”


Thajská kuchyně je jednou z nejvyhlášenějších na světě a velký podíl na tom má právě kari pasta. Mezi ty typické patří například žlutá, zelená nebo zmiňovaná červená pasta.


Navzájem se od sebe liší stupněm ostrosti, barvou a především složením.


Zelené kari patří mezi ty mírně pálivé, na rozdíl třeba od červeného. V thajských domácnostech jsou pasty připravovány čerstvě před uvařením. V hmoždíři pomocí tloučku jsou bylinky a koření rozemlety a rozdrceny do hladké aromatické pasty, která se následné použije pro přípravu "Curry


Pužití


K tepelné úpravě


Složení


Bylinky a koření (koriandr, česnek, kmín, chilli, zázvor, kurkuma, fenykl, kardamom, limetové listy, skořice, hřebíček, pepř), rajčata, kokosový olej , ocet, sůl, rýže, kokos, rýžový sirup, cibule. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.


Skladování


Skladujte v suchu, po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.


Nutriční hodnoty   Na 100 g Energetická hodnota 788 kJ/188 kcal Tuky: 17 g z toho nasycené mastné kyseliny: 3,6 g Sacharidy: 4,4 g Z toho cukry: 4,1 g Bílkoviny: 2,6 g Sůl: 3,3 g

AMAIZIN ORGANIC Pasta kari - Indická massala 80g

69,- Kč , DPH 15%
Není skladem, EAN 8718976015592

Popis produktu

Červená kari pasta je označení pro thajskou hustou směs připravovanou z různých bylinek a koření.


Díky těmto přísadám získává svou typickou barvu a výraznou ostrost. Je nedílnou součástí thajské kuchyně a především pokrmu “Gaeng”, který u nás známe pod názvem “Curry”


Thajská kuchyně je jednou z nejvyhlášenějších na světě a velký podíl na tom má právě kari pasta. Mezi ty typické patří například žlutá, zelená nebo zmiňovaná červená pasta.


Navzájem se od sebe liší stupněm ostrosti, barvou a především složením.


Zelené kari patří mezi ty mírně pálivé, na rozdíl třeba od červeného. V thajských domácnostech jsou pasty připravovány čerstvě před uvařením. V hmoždíři pomocí tloučku jsou bylinky a koření rozemlety a rozdrceny do hladké aromatické pasty, která se následné použije pro přípravu "Curry


Pužití


K tepelné úpravě


Složení


Bylinky a koření (koriandr, česnek, kmín, chilli, zázvor, kurkuma, fenykl, kardamom, limetové listy, skořice, hřebíček, pepř), rajčata, kokosový olej , ocet, sůl, rýže, kokos, rýžový sirup, cibule. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.


Skladování


Skladujte v suchu, po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.


Nutriční hodnoty   Na 100 g Energetická hodnota 788 kJ/188 kcal Tuky: 17 g z toho nasycené mastné kyseliny: 3,6 g Sacharidy: 4,4 g Z toho cukry: 4,1 g Bílkoviny: 2,6 g Sůl: 3,3 g

Komentáře

Naposledy prohlížené

compare_arrows Porovnat (0) Zrušit