Popis produktu
Žlutá kari pasta je označení pro thajskou hustou směs připravovanou z různých bylinek a koření.
Díky těmto přísadám získává svou typickou barvu a výraznou ostrost. Je nedílnou součástí thajské kuchyně a především pokrmu “Gaeng”, který u nás známe pod názvem “Curry”
Thajská kuchyně je jednou z nejvyhlášenějších na světě a velký podíl na tom má právě kari pasta. Mezi ty typické patří například zelená, červená nebo zmiňovaná žlutá pasta.
Navzájem se od sebe liší stupněm ostrosti, barvou a především složením.
Toto kari patří mezi ty mírně pálivé, na rozdíl třeba od červeného. V thajských domácnostech jsou pasty připravovány čerstvě před uvařením. V hmoždíři pomocí tloučku jsou bylinky a koření rozemlety a rozdrceny do hladké aromatické pasty, která se následné použije pro přípravu "Curry
Použití
k tepelné úpravě
Složení
Bylinky a koření (koriandr, česnek, zázvor, chilli, bazalka, kardamom, pepř, muškátový oříšek, kurkuma, kmín, limetové listy, skořice, hřebíček), kokosový olej, rajčata, sůl, rýže, kokos, rýžový sirup, ocet, cibule. produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Skladování
Skladujte v suchu, po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.
Nutriční hodnoty Na 100 g Energetická hodnota 972 kJ/232 kcal Tuky: 18,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: 4,1 g Sacharidy: 15 g Z toho cukry: 4,2 g Bílkoviny: 2,3 g Sůl: 3,8 g
Specifikace
AMAIZIN ORGANIC Pasta kari - Indická tandoori 80g
Popis produktu
Žlutá kari pasta je označení pro thajskou hustou směs připravovanou z různých bylinek a koření.
Díky těmto přísadám získává svou typickou barvu a výraznou ostrost. Je nedílnou součástí thajské kuchyně a především pokrmu “Gaeng”, který u nás známe pod názvem “Curry”
Thajská kuchyně je jednou z nejvyhlášenějších na světě a velký podíl na tom má právě kari pasta. Mezi ty typické patří například zelená, červená nebo zmiňovaná žlutá pasta.
Navzájem se od sebe liší stupněm ostrosti, barvou a především složením.
Toto kari patří mezi ty mírně pálivé, na rozdíl třeba od červeného. V thajských domácnostech jsou pasty připravovány čerstvě před uvařením. V hmoždíři pomocí tloučku jsou bylinky a koření rozemlety a rozdrceny do hladké aromatické pasty, která se následné použije pro přípravu "Curry
Použití
k tepelné úpravě
Složení
Bylinky a koření (koriandr, česnek, zázvor, chilli, bazalka, kardamom, pepř, muškátový oříšek, kurkuma, kmín, limetové listy, skořice, hřebíček), kokosový olej, rajčata, sůl, rýže, kokos, rýžový sirup, ocet, cibule. produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Skladování
Skladujte v suchu, po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.
Nutriční hodnoty Na 100 g Energetická hodnota 972 kJ/232 kcal Tuky: 18,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: 4,1 g Sacharidy: 15 g Z toho cukry: 4,2 g Bílkoviny: 2,3 g Sůl: 3,8 g