Zdravá výživa Klánovice, Bělečská 36, Klánovice 19014   Telefon: +420 776 316 146   Napište nám: info@fitboss.cz 

Zdravá výživa Klánovice
info

Popis produktu

Passata rustica obsahuje nahrubo drcená rajčata zjemněná čerstvou bazalkou. Tato passata byla připravena šetrným zpracováním čerstvých přirozeně na slunci do červena uzrálých rajčat, která byla vypěstována podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství. Rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována. Výrobce passaty totiž používá pouze plody, které vyrostly na jeho vlastní ekofarmě. Rajčata se tak nemusí po sklizni dálkově transportovat a výrobce má dokonalou kontrolu nad tím, jaké plody při výrobě používá. Po sklizni se rajčata okamžitě převezou do zpracovny, kde jsou oloupána, zahřána a propasírována přes hrubé síto. Poté se přidá bazalka, směs se naplní do lahviček a po uzavření je výrobek pasterován. Na rozdíl od rajského protlaku se při výrobě passata nezahušťuje a tak si uchovává více přirozené chuti a vůně rajčat než rajský protlak. Můžeme ji použít místo rajčat do omáček a polévek v případě, že nám doma chybí čerstvá rajčata, nebo pokud se chceme vyhnout jejich zdlouhavému zpracování. Passata rustica tvoří ideální základ omáček na těstoviny, polévek a zeleninových směsí.

Složení: rajčata, bazalka. Obě složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.

BIO NEBIO Rapunzel passata s bazalkou 680g

59,- Kč , DPH 12%
Měrná jednotka: ks
Není skladem, EAN 3610004

Popis produktu

Passata rustica obsahuje nahrubo drcená rajčata zjemněná čerstvou bazalkou. Tato passata byla připravena šetrným zpracováním čerstvých přirozeně na slunci do červena uzrálých rajčat, která byla vypěstována podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství. Rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována. Výrobce passaty totiž používá pouze plody, které vyrostly na jeho vlastní ekofarmě. Rajčata se tak nemusí po sklizni dálkově transportovat a výrobce má dokonalou kontrolu nad tím, jaké plody při výrobě používá. Po sklizni se rajčata okamžitě převezou do zpracovny, kde jsou oloupána, zahřána a propasírována přes hrubé síto. Poté se přidá bazalka, směs se naplní do lahviček a po uzavření je výrobek pasterován. Na rozdíl od rajského protlaku se při výrobě passata nezahušťuje a tak si uchovává více přirozené chuti a vůně rajčat než rajský protlak. Můžeme ji použít místo rajčat do omáček a polévek v případě, že nám doma chybí čerstvá rajčata, nebo pokud se chceme vyhnout jejich zdlouhavému zpracování. Passata rustica tvoří ideální základ omáček na těstoviny, polévek a zeleninových směsí.

Složení: rajčata, bazalka. Obě složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Komentáře

Naposledy prohlížené

compare_arrows Porovnat (0) Zrušit