Popis produktu
Pečení - skořicovým cukrem ozvláštníte svoje klasické moučníky
Krémy - i studené dezerty můžete provonět skořicí
Kaše - poté, co si svoji oblíbenou snídani posypete ovocem, ořechy nebo semínky, můžete ochutit skořicovým cukrem
Zmrzlina - zkuste domácí třeba jablečnou zmrzlinu ochutit skořicový cukrem
Nápoje - skořicový cukr přinese novou chuť do horkého čaje i do chladivého koktejlu
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a cukr je v naší stravě hlavním zdrojem energie. Bio skořicový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Jeho hlavní složkou je třtinový cukr, který se vyrábí z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy. Neobsahuje syntetické aroma, ale mletou skořici.
Cukrová třtina je vysoká mohutná tráva, která může mít až 6 metrů. Ve stéblech se nachází dřeň s obsahem cukru kolem 20 %. Vyskytuje se pouze v tropických oblastech s bohatou půdou.
V Čechách známe třtinový cukr až od dob křižáckých válek. Ze začátku se jednalo spíše o vzácnost, rozšířil se až s dovozem z amerického kontinentu. V čase Napoleona byl vytlačen cukrem řepným, dnes se do našich kuchyň zase vrací.
Složení Cukr třtinový*, mletá skořice* (min. 14 %). Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Skladování Skladujte v suchu. Nutriční hodnoty Na 100 g Energetická hodnota 1464 kJ/344 kcal Tuky 0 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g Sachridy 86,1 g z toho cukry 86 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g
Specifikace
AMYLON BIO Cukr skořicový 20g
Popis produktu
Pečení - skořicovým cukrem ozvláštníte svoje klasické moučníky
Krémy - i studené dezerty můžete provonět skořicí
Kaše - poté, co si svoji oblíbenou snídani posypete ovocem, ořechy nebo semínky, můžete ochutit skořicovým cukrem
Zmrzlina - zkuste domácí třeba jablečnou zmrzlinu ochutit skořicový cukrem
Nápoje - skořicový cukr přinese novou chuť do horkého čaje i do chladivého koktejlu
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a cukr je v naší stravě hlavním zdrojem energie. Bio skořicový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Jeho hlavní složkou je třtinový cukr, který se vyrábí z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy. Neobsahuje syntetické aroma, ale mletou skořici.
Cukrová třtina je vysoká mohutná tráva, která může mít až 6 metrů. Ve stéblech se nachází dřeň s obsahem cukru kolem 20 %. Vyskytuje se pouze v tropických oblastech s bohatou půdou.
V Čechách známe třtinový cukr až od dob křižáckých válek. Ze začátku se jednalo spíše o vzácnost, rozšířil se až s dovozem z amerického kontinentu. V čase Napoleona byl vytlačen cukrem řepným, dnes se do našich kuchyň zase vrací.
Složení Cukr třtinový*, mletá skořice* (min. 14 %). Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Skladování Skladujte v suchu. Nutriční hodnoty Na 100 g Energetická hodnota 1464 kJ/344 kcal Tuky 0 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g Sachridy 86,1 g z toho cukry 86 g Bílkoviny 0 g Sůl 0 g