Popis produktu
Směs na přípravu celozrnných kakaových řezů. Snadná a rychlá příprava, stačí přidat chia semínka, jablka a vodu. V biokvalitě.
Amylon je česká značka škrobových potravin, například pudinků, knedlíků, kaší, zahušťovadel, palačinek, bramboráků, kypřících prášků a dalších. Historie Amylonu sahá až do konce 19. století, samotná firma Amylon byla založena v roce 1912 sloučením dvou škrobáren v Přibyslavi a Nížkově. Od roku 2011 vyrábí Amylon řadu bezlepkových produktů v biokvalitě, které můžete najít v našem sortimentu. Amylon podporuje místní výrobu.
Návod k přípravě Obsah sáčku vsypeme do misky, přidáme 200 - 250 ml studené vody a důkladně promícháme. Přidáme 180 g nastrouhaných jablek a 1 lžíci chia semínek a vmícháme do těsta.
Připravené těsto rovnoměrně rozetřeme na předem tukem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech, koláčovou nebo dortovou formu. Pečeme v předehřáté troubě 25 - 30 minut při teplotě 160–170 °C.
Tip: místo chia semínek můžete použít zralý banán. Po vychladnutí můžeme řezy potřít džemem a posypat praženými mandlemi. Do těsta lze také přidat rozinky, ořechy, či mandle.
Složení PŠENIČNÁ mouka celozrnná* 66,2 %, třtinový cukr*, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku* (min 3,5 %), kypřící látky (vinany draselné, uhličitany sodné). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování
Uchovejte v suchu.
Nutriční hodnoty Na 100 g Energetická hodnota 1476 kJ/349 kcal Tuky 1,7 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g Sachridy 70 g z toho cukry 29 g Bílkoviny 9,3 g Sůl 0,47 g
Specifikace
AMYLON BIO Kakaové řezy celozrnné 425g
Popis produktu
Směs na přípravu celozrnných kakaových řezů. Snadná a rychlá příprava, stačí přidat chia semínka, jablka a vodu. V biokvalitě.
Amylon je česká značka škrobových potravin, například pudinků, knedlíků, kaší, zahušťovadel, palačinek, bramboráků, kypřících prášků a dalších. Historie Amylonu sahá až do konce 19. století, samotná firma Amylon byla založena v roce 1912 sloučením dvou škrobáren v Přibyslavi a Nížkově. Od roku 2011 vyrábí Amylon řadu bezlepkových produktů v biokvalitě, které můžete najít v našem sortimentu. Amylon podporuje místní výrobu.
Návod k přípravě Obsah sáčku vsypeme do misky, přidáme 200 - 250 ml studené vody a důkladně promícháme. Přidáme 180 g nastrouhaných jablek a 1 lžíci chia semínek a vmícháme do těsta.
Připravené těsto rovnoměrně rozetřeme na předem tukem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech, koláčovou nebo dortovou formu. Pečeme v předehřáté troubě 25 - 30 minut při teplotě 160–170 °C.
Tip: místo chia semínek můžete použít zralý banán. Po vychladnutí můžeme řezy potřít džemem a posypat praženými mandlemi. Do těsta lze také přidat rozinky, ořechy, či mandle.
Složení PŠENIČNÁ mouka celozrnná* 66,2 %, třtinový cukr*, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku* (min 3,5 %), kypřící látky (vinany draselné, uhličitany sodné). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování
Uchovejte v suchu.
Nutriční hodnoty Na 100 g Energetická hodnota 1476 kJ/349 kcal Tuky 1,7 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g Sachridy 70 g z toho cukry 29 g Bílkoviny 9,3 g Sůl 0,47 g