Zdravá výživa Klánovice, Bělečská 36, Klánovice 19014   Telefon: +420 776 316 339   Napište nám: info@fitboss.cz 

Zdravá výživa Klánovice
info

Popis produktu

Kvalitní jahodový pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Výborně chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí.


Domácí termix - klasicky připravíme horký pudink a ještě za tepla vmícháme 250 g měkkého biotvarohu, poté necháme vychladnout


Pečení - horký pudink lze nalít na syrové těsto vylité na pekáči, můžete přidat ovoce, čokoládu či ořechy dle libosti a následně zapéct studené


Dezerty - vychladlý pudink ozdobený ovocem bude krásně vypadat třeba v elegantních skleničkách, dekorujte ještě šlehačkou, strouhanou čokoládou nebo drcenými ořechy sladká


Pmáčka - při přípravě můžete přidat více mléka a udělat z horkého pudinku sladkou omáčku pro zalití například ovocných knedlíků, buchtiček nebo štrúdlu náplně,


Krémy - vychladlý pudink připravený s menším množstvím mléka výborně poslouží jako krém do dortu nebo jako náplň do koblih, věnečků a dalších dezertů Pudink se vyrábí z kukuřičného škrobu, je tedy bezlepkový. Obsahuje pouze přírodní suroviny, tedy sušené jahody, a jako barvivo se při výrobě využívá sušená červená řepa. Také máte u pudinku při jeho přípravě problém se žmolky a s připalováním mléka? Připravte si ho v domácí pekárně nebo v mikrovlnce. Menší část mléka si dejte stranou a rozmíchejte v něm pudinkový prášek, zbytek mléka dejte do nádoby na pečení a přidejte cukr dle chuti. Rozmíchanou směs s pudinkem vlijte do nádoby a v domácí pekárně nastavte program Džem. V pekárně nechte míchat asi 15 minut, v mikrovlnce stačí cca 5 minut. Tato příprava sice zabere víc času, docílíte ale větší jemnosti pudinku.


Firma Amylon má své kořeny až v 19. století, oficiálně založena byla v roce 1912. Jedná se o tradičního českého výrobce, který na trh postupem času uvedl i biovýrobky. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.


Složení


Kukuřičný škrob*, sušené jahody* (6 %), barvivo (sušená červená řepa*), přírodní jahodové aroma.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Skladování


Skladujte v suchu. Chraňte před světlem.  


Nutriční hodnoty Na 100 g Energetická hodnota 386 kJ/91 kcal Tuky 1,3 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g Sachridy 17 g z toho cukry 11,3 g Bílkoviny 2,9 g Sůl 0,09 g

AMYLON BIO Pudink jahodový 40g

24,- Kč , DPH 10%
SKLADEM, EAN 8594006666985

Popis produktu

Kvalitní jahodový pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Výborně chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí.


Domácí termix - klasicky připravíme horký pudink a ještě za tepla vmícháme 250 g měkkého biotvarohu, poté necháme vychladnout


Pečení - horký pudink lze nalít na syrové těsto vylité na pekáči, můžete přidat ovoce, čokoládu či ořechy dle libosti a následně zapéct studené


Dezerty - vychladlý pudink ozdobený ovocem bude krásně vypadat třeba v elegantních skleničkách, dekorujte ještě šlehačkou, strouhanou čokoládou nebo drcenými ořechy sladká


Pmáčka - při přípravě můžete přidat více mléka a udělat z horkého pudinku sladkou omáčku pro zalití například ovocných knedlíků, buchtiček nebo štrúdlu náplně,


Krémy - vychladlý pudink připravený s menším množstvím mléka výborně poslouží jako krém do dortu nebo jako náplň do koblih, věnečků a dalších dezertů Pudink se vyrábí z kukuřičného škrobu, je tedy bezlepkový. Obsahuje pouze přírodní suroviny, tedy sušené jahody, a jako barvivo se při výrobě využívá sušená červená řepa. Také máte u pudinku při jeho přípravě problém se žmolky a s připalováním mléka? Připravte si ho v domácí pekárně nebo v mikrovlnce. Menší část mléka si dejte stranou a rozmíchejte v něm pudinkový prášek, zbytek mléka dejte do nádoby na pečení a přidejte cukr dle chuti. Rozmíchanou směs s pudinkem vlijte do nádoby a v domácí pekárně nastavte program Džem. V pekárně nechte míchat asi 15 minut, v mikrovlnce stačí cca 5 minut. Tato příprava sice zabere víc času, docílíte ale větší jemnosti pudinku.


Firma Amylon má své kořeny až v 19. století, oficiálně založena byla v roce 1912. Jedná se o tradičního českého výrobce, který na trh postupem času uvedl i biovýrobky. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.


Složení


Kukuřičný škrob*, sušené jahody* (6 %), barvivo (sušená červená řepa*), přírodní jahodové aroma.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Skladování


Skladujte v suchu. Chraňte před světlem.  


Nutriční hodnoty Na 100 g Energetická hodnota 386 kJ/91 kcal Tuky 1,3 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g Sachridy 17 g z toho cukry 11,3 g Bílkoviny 2,9 g Sůl 0,09 g

Komentáře

Naposledy prohlížené

compare_arrows Porovnat (0) Zrušit