Popis produktu
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě. Je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných omáček.
Tento škrob je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. BIO potraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Země původu: Česká republika
Náš typ pro Vás
Bábovka bez mouky Ingredience
5 vajec
130 g třtinového cukru
1/4 l oleje
200 g BIO kukuřičného škrobu Amylon
2 pudingové prášky
1/2 kypřícího prášku pezfusfátového
1 pytlíček citrónového cukru
1 pytlíček vanilkového cukru
špetka soli.
Postup
Žlouky ušeleháme s cukerm a olejem, přidáme škrob, puding, prášek do pečiva, citrónový cukr, vanilkový cukr a osolíme.
Nakonec přidáme sníh z bílků.
Pečeme pomalu ve vymastěné a moukou vysypané formě.
Dobrou chuť :)
Složení
Kukuřičný škrob*. Může obsahovat stopy mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování
Skladujte v suchu
Nutriční hodnoty Na 100 g Energetická hodnota 1498 kJ/53 kcal Tuky: 0,5 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g Sacharidy: 87,0 g Z toho cukry: 0 g Bílkoviny: 0,3 g Sůl: 0 g
Specifikace
AMYLON BIO Škrob kukuřičný 200g
Popis produktu
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě. Je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných omáček.
Tento škrob je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. BIO potraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Země původu: Česká republika
Náš typ pro Vás
Bábovka bez mouky Ingredience
5 vajec
130 g třtinového cukru
1/4 l oleje
200 g BIO kukuřičného škrobu Amylon
2 pudingové prášky
1/2 kypřícího prášku pezfusfátového
1 pytlíček citrónového cukru
1 pytlíček vanilkového cukru
špetka soli.
Postup
Žlouky ušeleháme s cukerm a olejem, přidáme škrob, puding, prášek do pečiva, citrónový cukr, vanilkový cukr a osolíme.
Nakonec přidáme sníh z bílků.
Pečeme pomalu ve vymastěné a moukou vysypané formě.
Dobrou chuť :)
Složení
Kukuřičný škrob*. Může obsahovat stopy mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování
Skladujte v suchu
Nutriční hodnoty Na 100 g Energetická hodnota 1498 kJ/53 kcal Tuky: 0,5 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g Sacharidy: 87,0 g Z toho cukry: 0 g Bílkoviny: 0,3 g Sůl: 0 g