Zdravá výživa Klánovice, Bělečská 36, Klánovice 19014   Telefon: +420 776 316 339   Napište nám: info@fitboss.cz 

Zdravá výživa Klánovice
info

Popis produktu

Plnou čokoládovou chuť dodává Méďovi nealkalizované kakao, které pěstují drobní farmáři z Dominikánské republiky. Kakaovníky tu rostou ve smíšených kulturách spolu s citrusy, banány a dalšími plodinami, které jim poskytují stín. Plody jsou sbírány ručně a fermentovány spolu s dužinou. Obsah kakaa je dvojnásobný ve srovnání s většinou kakaových nápojů na trhu, a proto Méďa vyniká výrazně kakaovou chutí a není přeslazený. Méďa je slazený sušenou třtinovou šťávou rapadura, která vzniká pomalým zahušťováním šťávy vylisované ze třtiny. Ze třtinové šťávy není odstraněna melasa, a proto všechny přítomné minerální látky zůstávají v rapaduře.
Rapadura pochází z Brazílie, kde se pro uchování úrodnosti země používá rotace plodin. Cukrová třtina je sklízena ručně mačetou. Listy se odříznou od stvolů a nechají na poli jako hnojivo. Farmáři zde nevypalují pole před sklizní.
Kakao i rapadura pocházejí z fair trade projektu
Země původu: Kakao-Dominikánská republika
Rapadura- Brazílie
Vanilka- Komory
Použití: Méďu rozpouštíme v teplém kravském, kozím nebo sojovém mléce, můžeme jej však použít i do jogurtů, kukuřičných lupínků, müsli směsí a při pečení. Rozpuštěním v našlehaném horkém plnotučném mléce získáme vynikající voňavou horkou "čokoládu" s pěnou.
Složení: sušená třtinová šťáva Rapadura 60 %, odtučněný kakaový prášek 40 %, Bourbon vanilka. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Kakao nejméně 40 %, kakaové máslo 4,4 %.
Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem

 
Nutriční hodnoty:
 



 
 
Na 100 g


Energetická hodnota
1533 kJ/364 kcal


Tuky:
4,4 g


z toho nasycené mastné kyseliny:
2,8 g


Sacharidy:
62,8 g


Z toho cukry:
57,1 g


Vláknina:
13,9 g


Bílkoviny:
11,2 g


Sůl:
<0,1 g

BIO NEBIO BIO Čokoláda v prášku Méďa 150g

62,- Kč , DPH 15%
SKLADEM, EAN 8594052880229

Popis produktu

Plnou čokoládovou chuť dodává Méďovi nealkalizované kakao, které pěstují drobní farmáři z Dominikánské republiky. Kakaovníky tu rostou ve smíšených kulturách spolu s citrusy, banány a dalšími plodinami, které jim poskytují stín. Plody jsou sbírány ručně a fermentovány spolu s dužinou. Obsah kakaa je dvojnásobný ve srovnání s většinou kakaových nápojů na trhu, a proto Méďa vyniká výrazně kakaovou chutí a není přeslazený. Méďa je slazený sušenou třtinovou šťávou rapadura, která vzniká pomalým zahušťováním šťávy vylisované ze třtiny. Ze třtinové šťávy není odstraněna melasa, a proto všechny přítomné minerální látky zůstávají v rapaduře.
Rapadura pochází z Brazílie, kde se pro uchování úrodnosti země používá rotace plodin. Cukrová třtina je sklízena ručně mačetou. Listy se odříznou od stvolů a nechají na poli jako hnojivo. Farmáři zde nevypalují pole před sklizní.
Kakao i rapadura pocházejí z fair trade projektu
Země původu: Kakao-Dominikánská republika
Rapadura- Brazílie
Vanilka- Komory
Použití: Méďu rozpouštíme v teplém kravském, kozím nebo sojovém mléce, můžeme jej však použít i do jogurtů, kukuřičných lupínků, müsli směsí a při pečení. Rozpuštěním v našlehaném horkém plnotučném mléce získáme vynikající voňavou horkou "čokoládu" s pěnou.
Složení: sušená třtinová šťáva Rapadura 60 %, odtučněný kakaový prášek 40 %, Bourbon vanilka. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Kakao nejméně 40 %, kakaové máslo 4,4 %.
Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem

 
Nutriční hodnoty:
 



 
 
Na 100 g


Energetická hodnota
1533 kJ/364 kcal


Tuky:
4,4 g


z toho nasycené mastné kyseliny:
2,8 g


Sacharidy:
62,8 g


Z toho cukry:
57,1 g


Vláknina:
13,9 g


Bílkoviny:
11,2 g


Sůl:
<0,1 g

Komentáře

Naposledy prohlížené

compare_arrows Porovnat (0) Zrušit