Zdravá výživa Klánovice, Bělečská 36, Klánovice 19014   Telefon: +420 776 316 339   Napište nám: info@fitboss.cz 

Zdravá výživa Klánovice
info

Popis produktu

Jemně mletý nealkalizovaný prášek z nepražených ekvádorských kakaových bobů. Kakaovník pochází z Amazonie a archeologické nálezy naznačují, že kakao se na území dnešního Ekvádoru používalo již před 5000 lety. I když světové produkci nyní vévodí Afrika, Ekvádor je stále častěji cílovou destinací výrobců gurmánských čokolád. Místní druh kakaa Arriba Nacional vyniká plnou lehce kořeněnou chutí a vůní s nižší hořkostí. Naše kakao je vykupováno přímo od farmářů z několika oblastí, a proto se může lehce měnit jeho barva a chuť. Na rozdíl od běžného kakaového prášku nejsou boby upraženy, ale po fermentaci, sušení a očištění jsou rovnou nadrceny a pomocí lisu zbaveny části kakaového másla. Poté jsou rozemlety na jemný prášek. Ten používáme stejně jako běžné kakao z pražených bobů na vaření, pečení a k přípravě horkých nápojů. Je vhodný i do raw kuchyně.
Tip: Raw vegan kakao: 80 g mandlí zalijeme teplou vodou a necháme stát přes noc. Ráno slijeme, propláchneme, přidáme několik kapek panenského oleje, zalijeme 300 ml teplé vody a důkladně promixujeme. Poté přecedíme přes plátýnko, přidáme 3 lžičky nepraženého kakaa, špetku mořské soli, dle chuti sirup z agáve a našleháme.
Země původu: Ekvádor
Složení: prášek z nepražených bio kakaových bobů se sníženým obsahem tuku. Obsah kakaového másla nejméně 10 %.
Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem

 
Nutriční hodnoty:



 
 
Na 100 g


Energetická hodnota
1409 kJ/339 kcal


Tuky:
11 g


z toho nasycené mastné kyseliny:
6,9 g


Sacharidy:
14,5 g


Z toho cukry:
0,3 g


Vláknina:
34,7 g


Bílkoviny:
28,1 g


Sůl:
<0,1 g



 

BIO NEBIO BIO Prášek z nepražených kakaových bobů 150g

65,- Kč , DPH 15%
Není skladem, EAN 8594052882339

Popis produktu

Jemně mletý nealkalizovaný prášek z nepražených ekvádorských kakaových bobů. Kakaovník pochází z Amazonie a archeologické nálezy naznačují, že kakao se na území dnešního Ekvádoru používalo již před 5000 lety. I když světové produkci nyní vévodí Afrika, Ekvádor je stále častěji cílovou destinací výrobců gurmánských čokolád. Místní druh kakaa Arriba Nacional vyniká plnou lehce kořeněnou chutí a vůní s nižší hořkostí. Naše kakao je vykupováno přímo od farmářů z několika oblastí, a proto se může lehce měnit jeho barva a chuť. Na rozdíl od běžného kakaového prášku nejsou boby upraženy, ale po fermentaci, sušení a očištění jsou rovnou nadrceny a pomocí lisu zbaveny části kakaového másla. Poté jsou rozemlety na jemný prášek. Ten používáme stejně jako běžné kakao z pražených bobů na vaření, pečení a k přípravě horkých nápojů. Je vhodný i do raw kuchyně.
Tip: Raw vegan kakao: 80 g mandlí zalijeme teplou vodou a necháme stát přes noc. Ráno slijeme, propláchneme, přidáme několik kapek panenského oleje, zalijeme 300 ml teplé vody a důkladně promixujeme. Poté přecedíme přes plátýnko, přidáme 3 lžičky nepraženého kakaa, špetku mořské soli, dle chuti sirup z agáve a našleháme.
Země původu: Ekvádor
Složení: prášek z nepražených bio kakaových bobů se sníženým obsahem tuku. Obsah kakaového másla nejméně 10 %.
Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem

 
Nutriční hodnoty:



 
 
Na 100 g


Energetická hodnota
1409 kJ/339 kcal


Tuky:
11 g


z toho nasycené mastné kyseliny:
6,9 g


Sacharidy:
14,5 g


Z toho cukry:
0,3 g


Vláknina:
34,7 g


Bílkoviny:
28,1 g


Sůl:
<0,1 g



 

Komentáře

Naposledy prohlížené

compare_arrows Porovnat (0) Zrušit