Popis produktu
- Tento druh sýru vyplňuje mezeru mezi tvarohem a zrajícími sýry. Je určen jak k okamžité spotřebě tak až šestitýdenímu zrání v teplotách Vaší lednice.
- Pokud necháte tento sýr zrát v obalu odmění se Vám za čas změnou své chutě i konzistence, kterou ocení každý z Vás.
- Avšak i jeho brzká konzumace od data výroby Vám přinese skvělou chuť, např. v kombinaci s čerstvým chlebem.
- Při výrobě používáme pouze rostlinná syřidla. Sýry jsou tedy vhodné i pro vegetariány.
Složení
Kravské mléko*, mlékárenské kultury, sůl, mikrobiální syřidlo. Tuk v sušině min. 45 %, sušina min. 32 %. *produkt ekologického zemědělství
Skladování
Uchovejte při teplotě 4 až 8 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výživové hodnoty na 100 g:
1207 | kJ | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 291 | kcal |
Tuky | 22,5 | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 14,5 | g |
Sacharidy | 3,0 | g |
z toho cukry | 3,0 | g |
Bílkoviny | 19,0 | g |
Sůl | 1,5 | g |
Specifikace
BIO VAVŘINEC Čerstvý sýr přírodní 110g
44,- Kč , DPH 15%
Není skladem, EAN 8594174610681
Popis produktu
- Tento druh sýru vyplňuje mezeru mezi tvarohem a zrajícími sýry. Je určen jak k okamžité spotřebě tak až šestitýdenímu zrání v teplotách Vaší lednice.
- Pokud necháte tento sýr zrát v obalu odmění se Vám za čas změnou své chutě i konzistence, kterou ocení každý z Vás.
- Avšak i jeho brzká konzumace od data výroby Vám přinese skvělou chuť, např. v kombinaci s čerstvým chlebem.
- Při výrobě používáme pouze rostlinná syřidla. Sýry jsou tedy vhodné i pro vegetariány.
Složení
Kravské mléko*, mlékárenské kultury, sůl, mikrobiální syřidlo. Tuk v sušině min. 45 %, sušina min. 32 %. *produkt ekologického zemědělství
Skladování
Uchovejte při teplotě 4 až 8 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výživové hodnoty na 100 g:
1207 | kJ | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 291 | kcal |
Tuky | 22,5 | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 14,5 | g |
Sacharidy | 3,0 | g |
z toho cukry | 3,0 | g |
Bílkoviny | 19,0 | g |
Sůl | 1,5 | g |
Specifikace
Komentáře
info
Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.
Přihlásit