Popis
Instantní špaldové kafe s cikorkou neobsahuje kofein. Mohou ho tedy pít děti i těhotné, či kojící maminky. Toto špaldové kafe obsahuje cikorku, což je pražený kořen čekanky. Cikorka dává tomuto obilnému kafi příjemnou kávovou hořkost. Špaldové kafe s cikorkou je velmi snadné na přípravu. Stačí pouze zalít horkou vodou nebo rozmíchat ve studeném mléce. BIO Tip pro vás: Špaldové frappé Do šejkru nasypeme 1-2 lžičky kafe a cukru (nejlépe třtinový) dle chuti. Do čtvrtinky nalijeme vodu a doplnímě několik kostek ledu. Šejkrujem! Jakmile máme bohatou pěnu, můžeme nápoj doplnit vodou nebo mlékem. Dobrou chuť :) Použití: Špaldové kafe připravíme z 1,5g - 3g (1-2 vrchovaté čajové lžičky) kafe nasypeme do hrnečku a zalijeme 100ml vroucí, nebo klidně i studené vody. Poté kafe zamícháme a máme připraveno ke konzumaci.Pro přípravu kávy a znásobení její chuti je nejlépe použít vodu zbavenou chlóru a dalších nežádoucích látek ve vodě obsažených. Když navíc bude voda alkalická, tak si čaj vychutnáme mnohonásobně více. Složení: Pšenice špalda (80 %) cikorka (20 %) Skladování: Vsuchu a na chladném místě Ntriční hodnoty: Na 100 g Energetická hodnota 1437 kJ/340 kcal Tuky: 0,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g Sacharidy: 70 g Z toho cukry: 28 g Vláknina: 19 g Bílkoviny 5,5 g Sůl: 0,1 gBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.