Využíváme soubory cookies

Na našem webu získáváme, ukládáme a zpracováváme informace o jeho uživatelích (např. síťové identifikátory, údaje o tom, jak procházíte naše stránky, nebo jaký obsah vás zajímá). K tomuto účelu využíváme soubory cookies, které nám pomáhají zkvalitnit naše služby a personalizovat nabídky. Pro některé účely zpracování je vyžadován Váš souhlas, který vyjádříte volbou „Přijmout“. Spravovat svoje preference můžete v „Nastavení“, kde můžete volitelné cookies odmítnout.

Přijmout všechny cookies

   Zdravá výživa Klánovice, Bělečská 36, Klánovice 19014   Telefon: +420 776 316 146   Napište nám: info@fitboss.cz 

Zdravá výživa Klánovice
person_outline
info

Popis produktu

Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni.


Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem.


Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky. Pohankové vločky se vyrábí napařením a rozlisováním pohankových krup.


Díky tomu, že byly tepelně ošetřeny, nepotřebují oproti syrovému zrnu žádnou nebo téměř žádnou úpravu.


V Evropě známe pohanku od 12. století, kdy k nám přišla z Ruska, kam doputovala z jihovýchodní Asie.


V průběhu staletí pak patřila k nejčastěji konzumovaným potravinám, než v 18. století ustoupila pšenici, žitu a rýži.


Z botanického hlediska nepatří mezi trávy, ale je příbuzná takovým plodinám, jako je rebarbora nebo šťovík.


Pohanka je přirozeně bezlepková plodina.


Složení


Vločky pohankové*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Skladování


Při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.


Nutriční hodnoty   Na 100 g Energetická hodnota 1530 kJ/361 kcal Tuky 3 g Z toho nasycené mastné kyseliny 1 g Sacharidy 71 g z toho cukry 2 g Bílkoviny 12 g Sůl 0 g  

COUNTRY LIFE BIO BLP Vločky pohankové 250g

56,- Kč , DPH 15%
Není skladem, EAN 8595016502928

Popis produktu

Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni.


Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem.


Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky. Pohankové vločky se vyrábí napařením a rozlisováním pohankových krup.


Díky tomu, že byly tepelně ošetřeny, nepotřebují oproti syrovému zrnu žádnou nebo téměř žádnou úpravu.


V Evropě známe pohanku od 12. století, kdy k nám přišla z Ruska, kam doputovala z jihovýchodní Asie.


V průběhu staletí pak patřila k nejčastěji konzumovaným potravinám, než v 18. století ustoupila pšenici, žitu a rýži.


Z botanického hlediska nepatří mezi trávy, ale je příbuzná takovým plodinám, jako je rebarbora nebo šťovík.


Pohanka je přirozeně bezlepková plodina.


Složení


Vločky pohankové*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Skladování


Při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.


Nutriční hodnoty   Na 100 g Energetická hodnota 1530 kJ/361 kcal Tuky 3 g Z toho nasycené mastné kyseliny 1 g Sacharidy 71 g z toho cukry 2 g Bílkoviny 12 g Sůl 0 g  

Komentáře

Naposledy prohlížené

compare_arrows Porovnat (0) Zrušit