Využíváme soubory cookies

Na našem webu získáváme, ukládáme a zpracováváme informace o jeho uživatelích (např. síťové identifikátory, údaje o tom, jak procházíte naše stránky, nebo jaký obsah vás zajímá). K tomuto účelu využíváme soubory cookies, které nám pomáhají zkvalitnit naše služby a personalizovat nabídky. Pro některé účely zpracování je vyžadován Váš souhlas, který vyjádříte volbou „Přijmout“. Spravovat svoje preference můžete v „Nastavení“, kde můžete volitelné cookies odmítnout.

Přijmout všechny cookies

   Zdravá výživa Klánovice, Bělečská 36, Klánovice 19014   Telefon: +420 776 316 146   Napište nám: info@fitboss.cz 

Zdravá výživa Klánovice
person_outline
info

Popis produktu

Poklad blízkovýchodní kuchyně! Jeden díl vmíchejte do dvou dílů vroucí vody, odstavte a nechte dojít. Je skvělý jako příloha, ve formě "rizota", s pečenou i dušenou zeleninou nebo jako náplň do plněných paprik. Můžete ho přidat do teplých i studených salátů nebo zavařit do polévky. Zvýšíte tak vydatnost i energetickou hodnotu jídel. Je ideální surovinou pro ty, kteří nemají moc času na vaření, ale zároveň jim není jedno, co jí a snaží se dodržovat zdravý životní styl.


Pšeničný bulgur je univerzální surovina, která se ve vaší kuchyni neztratí.



  • rizoto - použijte bulgur místo rýže a smíchejte ho s oblíbenou zeleninou nebo s houbami

  • nádivka - bulgur nakombinujte například s paprikou, restovanou cibulkou, bazalkou a petrželkou polévka - bulgur přidávejte do polévky třeba místo těstovin, stačí ho vložit do polévky ke konci vaření a povařit ho v polévce jen 10 minut

  • salát - zkuste smíchat uvařený bulgur s avokádem, ledovým salátem, cizrnou a balkánským sýrem, dochucujte solí, pepřem a citrónovou šťávou

  • kaše - namočte datle do horké vody, nechte odstát, poté přidejte další vodu, přiveďte k varu a následně přisypte bulgur, trochu skořice a vařte 15 minut, po dovaření můžete přidat i arašídové máslo pro krémovitou konzistenci  


Příprava bulguru je velmi snadná a podobná jako u kuskusu. Většinou spotřebuje až trojnásobek vody a můžete ho buď vařit 15 minut v kuse nebo stačí jen 5 minut a nechat ho dojít pod pokličkou. Je možné ho i nabobtnat zalitím studené vody. Nabobtání trvá přibližně hodinu.


Složení


Hrubě mletá PŠENICE*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Skladování


Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 75 %.  


Nutriční hodnoty Na 100 g Energetická hodnota 1503 kJ/360 kcal Tuky 1,3 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g Sachridy 70,3 g z toho cukry 0,4 g Bílkoviny 12,3 g Sůl 0,02 g

COUNTRY LIFE BIO Bulgur pšeničný 500g

55,- Kč , DPH 15%
Není skladem, EAN 8595016510220

Popis produktu

Poklad blízkovýchodní kuchyně! Jeden díl vmíchejte do dvou dílů vroucí vody, odstavte a nechte dojít. Je skvělý jako příloha, ve formě "rizota", s pečenou i dušenou zeleninou nebo jako náplň do plněných paprik. Můžete ho přidat do teplých i studených salátů nebo zavařit do polévky. Zvýšíte tak vydatnost i energetickou hodnotu jídel. Je ideální surovinou pro ty, kteří nemají moc času na vaření, ale zároveň jim není jedno, co jí a snaží se dodržovat zdravý životní styl.


Pšeničný bulgur je univerzální surovina, která se ve vaší kuchyni neztratí.



  • rizoto - použijte bulgur místo rýže a smíchejte ho s oblíbenou zeleninou nebo s houbami

  • nádivka - bulgur nakombinujte například s paprikou, restovanou cibulkou, bazalkou a petrželkou polévka - bulgur přidávejte do polévky třeba místo těstovin, stačí ho vložit do polévky ke konci vaření a povařit ho v polévce jen 10 minut

  • salát - zkuste smíchat uvařený bulgur s avokádem, ledovým salátem, cizrnou a balkánským sýrem, dochucujte solí, pepřem a citrónovou šťávou

  • kaše - namočte datle do horké vody, nechte odstát, poté přidejte další vodu, přiveďte k varu a následně přisypte bulgur, trochu skořice a vařte 15 minut, po dovaření můžete přidat i arašídové máslo pro krémovitou konzistenci  


Příprava bulguru je velmi snadná a podobná jako u kuskusu. Většinou spotřebuje až trojnásobek vody a můžete ho buď vařit 15 minut v kuse nebo stačí jen 5 minut a nechat ho dojít pod pokličkou. Je možné ho i nabobtnat zalitím studené vody. Nabobtání trvá přibližně hodinu.


Složení


Hrubě mletá PŠENICE*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Skladování


Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 75 %.  


Nutriční hodnoty Na 100 g Energetická hodnota 1503 kJ/360 kcal Tuky 1,3 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g Sachridy 70,3 g z toho cukry 0,4 g Bílkoviny 12,3 g Sůl 0,02 g

Komentáře

Naposledy prohlížené

compare_arrows Porovnat (0) Zrušit