Využíváme soubory cookies

Na našem webu získáváme, ukládáme a zpracováváme informace o jeho uživatelích (např. síťové identifikátory, údaje o tom, jak procházíte naše stránky, nebo jaký obsah vás zajímá). K tomuto účelu využíváme soubory cookies, které nám pomáhají zkvalitnit naše služby a personalizovat nabídky. Pro některé účely zpracování je vyžadován Váš souhlas, který vyjádříte volbou „Přijmout“. Spravovat svoje preference můžete v „Nastavení“, kde můžete volitelné cookies odmítnout.

Přijmout všechny cookies

   Zdravá výživa Klánovice, Bělečská 36, Klánovice 19014   Telefon: +420 776 316 146   Napište nám: info@fitboss.cz 

Zdravá výživa Klánovice
person_outline
info

Popis produktu

Krupice z kukuřice v biokvalitě. Jedná se o nahrubo umletou kukuřici. Krupice se výborně hodí na zahušťování polévek a krupicovou kaši.


Pár tipů pro Vás



  • zahušťování - krupice patří mezi skvělé pomocníky při zahušťování, hodí se především do polévek knedlíky, halušky, noky - krupici dobře využijete i při přípravě vařených příloh

  • nákyp - z krupice uvařte hustou kaši, nechte ji vychladnout a zamíchejte do ní žloutky a ušlehaný sníh z bílků, do zapékací formy vrstvěte tuto směs střídavě s ovocem, poté nechte vše zapéct 15 minut na 200 °C, při podávání můžete dozdobit sirupem


Kukuřice je rostlina z čeledi lipnicovité, která může mít až šest metrů. Původně pochází z Jižní Ameriky, kde pěstuje již přes 5000 let. Od místních indiánů se kukuřice spolu s Kolumbem dostala do Evropy.


Dnes je kukuřice po pšenici a rýži nejpěstovanější obilninou na světě. V Čechách ji na polích najdeme na jižní Moravě. Kukuřice se využívá jako krmivo, dále jako surovina na výrobu cukru, oleje a škrobu. Některé druhy se pěstují jako zelenina. V potravinářství se z kukuřice vyrábí lupínky, mouka, krupice nebo kaše.


Zvláště v rozvojových zemích je kukuřice cenným zdrojem obživy. Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.


Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.


Složení


Kukuřice*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Skladování


Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 70 %.


Nutriční hodnoty   Na 100 g Energetická hodnota 1569 kJ/375 kcal Tuky 1,4 g Z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g Sacharidy 82,2 g z toho cukry 0,6 g Bílkoviny 5,6 g Sůl 0 g  

COUNTRY LIFE BIO Krupice kukuřičná jemná 400g

27,- Kč , DPH 10%
Není skladem, EAN 8595016510114

Popis produktu

Krupice z kukuřice v biokvalitě. Jedná se o nahrubo umletou kukuřici. Krupice se výborně hodí na zahušťování polévek a krupicovou kaši.


Pár tipů pro Vás



  • zahušťování - krupice patří mezi skvělé pomocníky při zahušťování, hodí se především do polévek knedlíky, halušky, noky - krupici dobře využijete i při přípravě vařených příloh

  • nákyp - z krupice uvařte hustou kaši, nechte ji vychladnout a zamíchejte do ní žloutky a ušlehaný sníh z bílků, do zapékací formy vrstvěte tuto směs střídavě s ovocem, poté nechte vše zapéct 15 minut na 200 °C, při podávání můžete dozdobit sirupem


Kukuřice je rostlina z čeledi lipnicovité, která může mít až šest metrů. Původně pochází z Jižní Ameriky, kde pěstuje již přes 5000 let. Od místních indiánů se kukuřice spolu s Kolumbem dostala do Evropy.


Dnes je kukuřice po pšenici a rýži nejpěstovanější obilninou na světě. V Čechách ji na polích najdeme na jižní Moravě. Kukuřice se využívá jako krmivo, dále jako surovina na výrobu cukru, oleje a škrobu. Některé druhy se pěstují jako zelenina. V potravinářství se z kukuřice vyrábí lupínky, mouka, krupice nebo kaše.


Zvláště v rozvojových zemích je kukuřice cenným zdrojem obživy. Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.


Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.


Složení


Kukuřice*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Skladování


Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 70 %.


Nutriční hodnoty   Na 100 g Energetická hodnota 1569 kJ/375 kcal Tuky 1,4 g Z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g Sacharidy 82,2 g z toho cukry 0,6 g Bílkoviny 5,6 g Sůl 0 g  

Komentáře

Naposledy prohlížené

compare_arrows Porovnat (0) Zrušit