Zdravá výživa Klánovice, Bělečská 36, Klánovice 19014   Telefon: +420 776 316 339   Napište nám: info@fitboss.cz 

Zdravá výživa Klánovice
info

Popis produktu

Nebojte se ovsa! Můžete ho uvařit na skus nebo úplně doměkka.


V receptech k němu přistupujte jako k rýži natural. Nemá kolem zrna obaly jako běžný oves. V kuchyni ho využijete podobně jako rýži. Přinese změnu, zajímavou strukturu i přidanou výživovou hodnotu do vašich jídel.


Výborný jako příloha i samotný základ jídel. Za studena, smíchaný s čerstvou, vařenou nebo pečenou zeleninou vykouzlí výborný a výživný salát.


Poslouží i jako zavářka do polévky nebo do zdravější varianty klasických knedlíku.


Určitě se ho nebojte a trochu si s ním v kuchyni vyhrajte. Oves je dobré před vařením na noc namočit, zkrátíte tím dobu vaření. Druhý den vařte v nové čisté vodě.


Oves bezpluchý bývá někdy také nazýván jako "evropská rýže". Tento druh ovsa se totiž v Evropě vyskytuje divoce rostoucí a v kuchyni má podobné uplatnění jako rýže. Jedná se o druh trávy s jedlými zrny, která se poprvé objevila v Číně a Mongolsku.


Obaly zrna u této rostliny nesrůstají s obilkou. Obilka se při sklizni z obalů uvolní a zůstane "nahá", podobně jako je tomu u pšenice nebo žita.


Složení


OVES bezpluchý*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Skladování


Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.  


Nutriční hodnoty Na 100 g Energetická hodnota 1519 kJ/361 kcal Tuky 7,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: 1,2 g Sacharidy 56 g z toho cukry 1,5 g Bílkoviny 11 g Sůl 0,01 g

COUNTRY LIFE BIO Oves bezpluchý 500g

41,- Kč , DPH 15%
SKLADEM, EAN 8595016501235

Popis produktu

Nebojte se ovsa! Můžete ho uvařit na skus nebo úplně doměkka.


V receptech k němu přistupujte jako k rýži natural. Nemá kolem zrna obaly jako běžný oves. V kuchyni ho využijete podobně jako rýži. Přinese změnu, zajímavou strukturu i přidanou výživovou hodnotu do vašich jídel.


Výborný jako příloha i samotný základ jídel. Za studena, smíchaný s čerstvou, vařenou nebo pečenou zeleninou vykouzlí výborný a výživný salát.


Poslouží i jako zavářka do polévky nebo do zdravější varianty klasických knedlíku.


Určitě se ho nebojte a trochu si s ním v kuchyni vyhrajte. Oves je dobré před vařením na noc namočit, zkrátíte tím dobu vaření. Druhý den vařte v nové čisté vodě.


Oves bezpluchý bývá někdy také nazýván jako "evropská rýže". Tento druh ovsa se totiž v Evropě vyskytuje divoce rostoucí a v kuchyni má podobné uplatnění jako rýže. Jedná se o druh trávy s jedlými zrny, která se poprvé objevila v Číně a Mongolsku.


Obaly zrna u této rostliny nesrůstají s obilkou. Obilka se při sklizni z obalů uvolní a zůstane "nahá", podobně jako je tomu u pšenice nebo žita.


Složení


OVES bezpluchý*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Skladování


Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.  


Nutriční hodnoty Na 100 g Energetická hodnota 1519 kJ/361 kcal Tuky 7,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: 1,2 g Sacharidy 56 g z toho cukry 1,5 g Bílkoviny 11 g Sůl 0,01 g

Komentáře

Naposledy prohlížené

compare_arrows Porovnat (0) Zrušit