Zdravá výživa Klánovice, Bělečská 36, Klánovice 19014   Telefon: +420 776 316 339   Napište nám: info@fitboss.cz 

Zdravá výživa Klánovice
info

Popis produktu

Jáhlové vločky v biokvalitě s výraznou chutí. Rychlá a snadná příprava.


Široké využití v kuchyni. Vhodné především na přípravu kaše, ale lze s nimi i zahušťovat a použít je jako pojivo do karbanátků nebo pomazánky. První volba pro rychlé a jednoduché kaše!


Stačí zalít horkou vodou a nechat nabobtnat. Zahustí polévky a zpestří domácí müsli. Jáhly vznikají z prosa odstraněním semenné slupky z obilky. V dřívějších dobách byly hojně využívány například pro přípravu škubánků nebo jahelníku.


Na nějaký čas byly jáhly z kuchyně vytlačeny rýží, což se ale naštěstí postupně změnilo. Jáhlové vločky se vyrábí napařováním a lisováním oloupaných zrn prosa.


Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.


Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.


Obsahuje lepek!


Složení


Vločky jáhlové*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Skladování


Při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům. (Uchovávejte je na chladným místech, v létě klidně v lednici, jelikož mají tendenci žluknout a mají menší trvanlivost než jiné vločky.)


Nutriční hodnoty   Na 100 g Energetická hodnota 1540 kJ/364 kcal Tuky 4 g Z toho nasycené mastné kyseliny 1 g Sacharidy 69 g z toho cukry 4 g Bílkoviny 11 g Sůl 0,01 g  

COUNTRY LIFE BIO Vločky jáhlové 250g

40,- Kč , DPH 10%
SKLADEM, EAN 8595016586997

Popis produktu

Jáhlové vločky v biokvalitě s výraznou chutí. Rychlá a snadná příprava.


Široké využití v kuchyni. Vhodné především na přípravu kaše, ale lze s nimi i zahušťovat a použít je jako pojivo do karbanátků nebo pomazánky. První volba pro rychlé a jednoduché kaše!


Stačí zalít horkou vodou a nechat nabobtnat. Zahustí polévky a zpestří domácí müsli. Jáhly vznikají z prosa odstraněním semenné slupky z obilky. V dřívějších dobách byly hojně využívány například pro přípravu škubánků nebo jahelníku.


Na nějaký čas byly jáhly z kuchyně vytlačeny rýží, což se ale naštěstí postupně změnilo. Jáhlové vločky se vyrábí napařováním a lisováním oloupaných zrn prosa.


Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.


Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.


Obsahuje lepek!


Složení


Vločky jáhlové*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství


Skladování


Při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům. (Uchovávejte je na chladným místech, v létě klidně v lednici, jelikož mají tendenci žluknout a mají menší trvanlivost než jiné vločky.)


Nutriční hodnoty   Na 100 g Energetická hodnota 1540 kJ/364 kcal Tuky 4 g Z toho nasycené mastné kyseliny 1 g Sacharidy 69 g z toho cukry 4 g Bílkoviny 11 g Sůl 0,01 g  

Komentáře

Naposledy prohlížené

compare_arrows Porovnat (0) Zrušit