Popis produktu
Jáhlové vločky v biokvalitě s výraznou chutí. Rychlá a snadná příprava.
Široké využití v kuchyni. Vhodné především na přípravu kaše, ale lze s nimi i zahušťovat a použít je jako pojivo do karbanátků nebo pomazánky. První volba pro rychlé a jednoduché kaše!
Stačí zalít horkou vodou a nechat nabobtnat. Zahustí polévky a zpestří domácí müsli. Jáhly vznikají z prosa odstraněním semenné slupky z obilky. V dřívějších dobách byly hojně využívány například pro přípravu škubánků nebo jahelníku.
Na nějaký čas byly jáhly z kuchyně vytlačeny rýží, což se ale naštěstí postupně změnilo. Jáhlové vločky se vyrábí napařováním a lisováním oloupaných zrn prosa.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Obsahuje lepek!
Složení
Vločky jáhlové*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování
Při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům. (Uchovávejte je na chladným místech, v létě klidně v lednici, jelikož mají tendenci žluknout a mají menší trvanlivost než jiné vločky.)
Nutriční hodnoty Na 100 g Energetická hodnota 1540 kJ/364 kcal Tuky 4 g Z toho nasycené mastné kyseliny 1 g Sacharidy 69 g z toho cukry 4 g Bílkoviny 11 g Sůl 0,01 g
Specifikace
COUNTRY LIFE BIO Vločky jáhlové 250g
Popis produktu
Jáhlové vločky v biokvalitě s výraznou chutí. Rychlá a snadná příprava.
Široké využití v kuchyni. Vhodné především na přípravu kaše, ale lze s nimi i zahušťovat a použít je jako pojivo do karbanátků nebo pomazánky. První volba pro rychlé a jednoduché kaše!
Stačí zalít horkou vodou a nechat nabobtnat. Zahustí polévky a zpestří domácí müsli. Jáhly vznikají z prosa odstraněním semenné slupky z obilky. V dřívějších dobách byly hojně využívány například pro přípravu škubánků nebo jahelníku.
Na nějaký čas byly jáhly z kuchyně vytlačeny rýží, což se ale naštěstí postupně změnilo. Jáhlové vločky se vyrábí napařováním a lisováním oloupaných zrn prosa.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Obsahuje lepek!
Složení
Vločky jáhlové*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování
Při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům. (Uchovávejte je na chladným místech, v létě klidně v lednici, jelikož mají tendenci žluknout a mají menší trvanlivost než jiné vločky.)
Nutriční hodnoty Na 100 g Energetická hodnota 1540 kJ/364 kcal Tuky 4 g Z toho nasycené mastné kyseliny 1 g Sacharidy 69 g z toho cukry 4 g Bílkoviny 11 g Sůl 0,01 g