Zdravá výživa Klánovice, Bělečská 36, Klánovice 19014   Telefon: +420 776 316 339   Napište nám: info@fitboss.cz 

Zdravá výživa Klánovice
info

Popis produktu

Tamari se vyrábí z přirozeně bezlepkových surovin.


Oproti obyčejný levným „sójovým omáčkám“ tamari neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla.


Vedle základních čtyř chutí (sladká, hořká, slaná, kyselá), je ještě chuť pátá – umami.


Označuje se jako „lahodná“, „chuť zralosti“ a zvýrazňuje chuť pokrmu. Tato pátá chuť je obsažena i ve fermentovaných výrobcích – tedy i v sojové omáčce tamari.


Rozdíl mezi shoyu a tamari


Shoyu a tamari jsou víceméně zaměnitelné s tím, že tamari si lépe udrží chuť a aroma při tepelné úpravě.


Shoyu se naopak doporučuje používat k finálnímu dochucení hotového pokrmu.


Není to ale žádné železné pravidlo. vyrábí se rozdílným způsobem – tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě klasické miso pasty tamari je vyráběna z přirozeně bezlepkových surovin tamari je tmavší, hustší a má bohatší a výraznější chuť


Složení


SÓJOVÉ BOBY (48,9 %), voda, mořská sůl (13,8 %), alkohol (z cukrové třtiny) 1,6 %, fermentační činidlo: Aspergillus oryzae. Může obsahovat stopy lepku.


Skladování


Na chladném a suchém místě. Chraňte před slunečním světlem.


Nutriční hodnoty:     Na 100 ml Energetická hodnota 300 kJ/70 kcal Tuky: 0,3 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g Sacharidy: 8,7 g Z toho cukry: 2 g Bílkoviny 8,3 g Sůl: 13,5 g  

COUNTRY LIFE Tamari sójová omáčka 200ml

65,- Kč , DPH 15%
SKLADEM, EAN 8595016511456

Popis produktu

Tamari se vyrábí z přirozeně bezlepkových surovin.


Oproti obyčejný levným „sójovým omáčkám“ tamari neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla.


Vedle základních čtyř chutí (sladká, hořká, slaná, kyselá), je ještě chuť pátá – umami.


Označuje se jako „lahodná“, „chuť zralosti“ a zvýrazňuje chuť pokrmu. Tato pátá chuť je obsažena i ve fermentovaných výrobcích – tedy i v sojové omáčce tamari.


Rozdíl mezi shoyu a tamari


Shoyu a tamari jsou víceméně zaměnitelné s tím, že tamari si lépe udrží chuť a aroma při tepelné úpravě.


Shoyu se naopak doporučuje používat k finálnímu dochucení hotového pokrmu.


Není to ale žádné železné pravidlo. vyrábí se rozdílným způsobem – tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě klasické miso pasty tamari je vyráběna z přirozeně bezlepkových surovin tamari je tmavší, hustší a má bohatší a výraznější chuť


Složení


SÓJOVÉ BOBY (48,9 %), voda, mořská sůl (13,8 %), alkohol (z cukrové třtiny) 1,6 %, fermentační činidlo: Aspergillus oryzae. Může obsahovat stopy lepku.


Skladování


Na chladném a suchém místě. Chraňte před slunečním světlem.


Nutriční hodnoty:     Na 100 ml Energetická hodnota 300 kJ/70 kcal Tuky: 0,3 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g Sacharidy: 8,7 g Z toho cukry: 2 g Bílkoviny 8,3 g Sůl: 13,5 g  

Komentáře

Naposledy prohlížené

compare_arrows Porovnat (0) Zrušit