Zdravá výživa Klánovice, Bělečská 36, Klánovice 19014   Telefon: +420 776 316 339   Napište nám: info@fitboss.cz 

Zdravá výživa Klánovice
info

Popis produktu

Objevte kouzlo japonských ume švestiček nakládaných v mořské soli s listy shiso. Jsou skvělé jen tak a dodají exotickou chuť nejen salátům! V Japonsku se pasta z těchto švestek používá tradičně k dochucení rýže.


Z umeboshi se také připravuje celá řada chuťově specifických výrobků, jako jsou například bonbony, čaje.


Při používání umeboshi švestek si dávejte pozor. Mají velmi silnou kysele slanou chuť a k dochucení jich proto stačí jen trocha


Umeboshi se často používají také v makrobiotice. Švestičky Umeboshi - jak jsou u nás často nazývány, jsou peckovité plody stromu ume.


Tento ovocný strom však ve skutečnosti je odrůdou meruňky.


Při výrobě se nepoužívají žádná umělá barviva a jsou to právě listy Shiso, které barví švestičky na červeno. Švestičky umeboshi se sklízejí na jaře. Ještě v den sklizně se nasolují a potom nechávají několik dní sušit na slunci. Jakmile jsou téměř usušené, naloží se do slaného nálevu, zatíží kameny a nechají kvasit.


Červená tekutina, která se při kvašení švestiček vylučuje, se nazývá ume-su, v češtině se ujal název umeocet (i když tento produkt nemá s octem fakticky nic společného).


Země původu: Japonsko


Složení


Ume švestky (72 %), mořská sůl, umeocet (ume švestičky, mořská sůl, Shiso), Shiso.


Skladování


Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před přímým slunečním světlem.


  Nutriční hodnoty:     Na 100 g Energetická hodnota 102 kJ/25 kcal Tuky: 0,6 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g Sacharidy: 2,7 g Z toho cukry: 0,5 g Bílkoviny 0,3 g Sůl: 14 g  

COUNTRY LIFE Umeboshi 150g

163,- Kč , DPH 15%
SKLADEM, EAN 8595016590888

Popis produktu

Objevte kouzlo japonských ume švestiček nakládaných v mořské soli s listy shiso. Jsou skvělé jen tak a dodají exotickou chuť nejen salátům! V Japonsku se pasta z těchto švestek používá tradičně k dochucení rýže.


Z umeboshi se také připravuje celá řada chuťově specifických výrobků, jako jsou například bonbony, čaje.


Při používání umeboshi švestek si dávejte pozor. Mají velmi silnou kysele slanou chuť a k dochucení jich proto stačí jen trocha


Umeboshi se často používají také v makrobiotice. Švestičky Umeboshi - jak jsou u nás často nazývány, jsou peckovité plody stromu ume.


Tento ovocný strom však ve skutečnosti je odrůdou meruňky.


Při výrobě se nepoužívají žádná umělá barviva a jsou to právě listy Shiso, které barví švestičky na červeno. Švestičky umeboshi se sklízejí na jaře. Ještě v den sklizně se nasolují a potom nechávají několik dní sušit na slunci. Jakmile jsou téměř usušené, naloží se do slaného nálevu, zatíží kameny a nechají kvasit.


Červená tekutina, která se při kvašení švestiček vylučuje, se nazývá ume-su, v češtině se ujal název umeocet (i když tento produkt nemá s octem fakticky nic společného).


Země původu: Japonsko


Složení


Ume švestky (72 %), mořská sůl, umeocet (ume švestičky, mořská sůl, Shiso), Shiso.


Skladování


Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před přímým slunečním světlem.


  Nutriční hodnoty:     Na 100 g Energetická hodnota 102 kJ/25 kcal Tuky: 0,6 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g Sacharidy: 2,7 g Z toho cukry: 0,5 g Bílkoviny 0,3 g Sůl: 14 g  

Komentáře

Naposledy prohlížené

compare_arrows Porovnat (0) Zrušit