Popis
Fusilli con lenticchie verdi jsou semolinové vrtulky s moukou ze zelené čočky vyrobené na bronzových formách procesem pomalého sušení při nízké teplotě. Země původu: Itálie Použití: Těstoviny vhodíme do vařící se osolené vody (na 100g těstovin 1 litr vody) a vaříme 6-8 minut. Složení: Semolina z tvrdé pšenice, mouka ze zelené čočky 30%, sušený špenát 1,5%. Skladování: Uchovejte v chladu a suchu. Nutriční hodnoty: Energetická hodnota 1489 kJ/351 kcal Tuky 1,2g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g Sacharidy 69g z toho cukry 3,5g Vláknina 4g Bílkoviny 14,3g Sůl 0,01gBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.