Popis
Surovinou pro výrobu kozího jogurtového mléka je certifikované BIO mléko pocházející z ekologického zemědělství.
Pasterované kozí mléko nejvyšší kvality, které je vyprodukováno na naší kozí farmě, je zakysáno jogurtovou kulturou a ochuceno konvenční ochucovací složkou s příchutí meruňka. Výrobek má jemnou lahodnou chuť.
Jogurtové kozí mléko je zdrojem snadno vstřebatelného vápníku, obsahuje minimálně 2,7% tuku, což je méně než u mléka kravského.
Obsah bílkoviny ve výrobku se pohybuje okolo 3%. Složení bílkoviny je odlišné od bílkoviny obsažené v kravském mléce, a proto je výrobek vhodný pro spotřebitele, kteří trpí alergií na kravskou bílkovinu. Výrobky z kozího mléka jsou celkově lépe stravitelné než z mléka kravského.
Pravidelná konzumace posiluje imunitní systém.
Složení
Pasterované kozí mléko, ovocná složka 10%(meruňky 45%, cukr, voda, zahušťovadla: kukuřičný škrob, pektin, přírodní aroma, paprikový extrakt), jogurtová kultura
Skladování
Skladujte při teplotě 2-6°C
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.