Popis produktu
Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Používá se jako poleva s ovocem, možné je využití i na zeleninové aspiky.Složení: přípravek z mořských řas Gelidium sp.
Návod: Na 400 ml vody dávkujeme 5 g agaru, 40 g cukru, možno přidat šťávu z citrónu či ovoce. Do teplé vody vsypeme agar, přivedeme k varu, vaříme 4 - 8 minut. Cukr přidáváme během vaření, nakonec ochutíme šťávou z citrónu. Podáváme po ztuhnutí. Pro zeleninové aspiky dáváme místo cukru 1/2 lžičky soli.
Nutriční hodnoty
Na 100 g
Energetická hodnota
701 kJ/167,8 kcal
Tuky
0 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0 g
Sachridy
83,9 g
z toho cukry
0 g
Bílkoviny
0 g
Sůl
0,25 g
Návod: Na 400 ml vody dávkujeme 5 g agaru, 40 g cukru, možno přidat šťávu z citrónu či ovoce. Do teplé vody vsypeme agar, přivedeme k varu, vaříme 4 - 8 minut. Cukr přidáváme během vaření, nakonec ochutíme šťávou z citrónu. Podáváme po ztuhnutí. Pro zeleninové aspiky dáváme místo cukru 1/2 lžičky soli.
Nutriční hodnoty
Na 100 g
Energetická hodnota
701 kJ/167,8 kcal
Tuky
0 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0 g
Sachridy
83,9 g
z toho cukry
0 g
Bílkoviny
0 g
Sůl
0,25 g
Specifikace
GREŠÍK Agar 20g
50,- Kč , DPH 15%
SKLADEM, EAN 8595122360009
Popis produktu
Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Používá se jako poleva s ovocem, možné je využití i na zeleninové aspiky.Složení: přípravek z mořských řas Gelidium sp.
Návod: Na 400 ml vody dávkujeme 5 g agaru, 40 g cukru, možno přidat šťávu z citrónu či ovoce. Do teplé vody vsypeme agar, přivedeme k varu, vaříme 4 - 8 minut. Cukr přidáváme během vaření, nakonec ochutíme šťávou z citrónu. Podáváme po ztuhnutí. Pro zeleninové aspiky dáváme místo cukru 1/2 lžičky soli.
Nutriční hodnoty
Na 100 g
Energetická hodnota
701 kJ/167,8 kcal
Tuky
0 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0 g
Sachridy
83,9 g
z toho cukry
0 g
Bílkoviny
0 g
Sůl
0,25 g
Návod: Na 400 ml vody dávkujeme 5 g agaru, 40 g cukru, možno přidat šťávu z citrónu či ovoce. Do teplé vody vsypeme agar, přivedeme k varu, vaříme 4 - 8 minut. Cukr přidáváme během vaření, nakonec ochutíme šťávou z citrónu. Podáváme po ztuhnutí. Pro zeleninové aspiky dáváme místo cukru 1/2 lžičky soli.
Nutriční hodnoty
Na 100 g
Energetická hodnota
701 kJ/167,8 kcal
Tuky
0 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0 g
Sachridy
83,9 g
z toho cukry
0 g
Bílkoviny
0 g
Sůl
0,25 g
Specifikace
Komentáře
info
Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.
Přihlásit