Vážení zákazníci, pokud očekáváte balíček do Zásilkovny, nebo ho už u nás máte, rádi Vám ho přivezeme i s nákupem až domů.
 

MUSO Miso hatcho sója 400g

 
Dostupnost Rezervovat
149 Kč
   
Kód produktu 463007
Značka MUSO
Kategorie JAPONSKÉ SPECIALITY
 
Co je to miso?Miso je hnědá kvašená pasta, pro jejíž výrobu se používají sójové boby, sůl, fermentační činidlo a často také nějaký druh obiloviny. Existuje mnoho druhů misa. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle bylo fermentováno a tím intenzivnější je jeho chuť. Miso by nemělo projít varem.   Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.   Složení: Celé SÓJOVÉ BOBY 58 %, voda, mořská sůl, pražená JEČNÁ MOUKA, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae). Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců. Nutriční údaje:     Na 100 g Energetická hodnota 875 kJ/209 kcal Tuky: 6,6 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g Sacharidy: 11,1 g Z toho cukry: 0,6 g Bílkoviny 22,4 g Sůl: 12,3 g  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: