Popis
Co je to miso?Miso je hnědá kvašená pasta, pro jejíž výrobu se používají sójové boby, sůl, fermentační činidlo a často také nějaký druh obiloviny. Existuje mnoho druhů misa. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle bylo fermentováno a tím intenzivnější je jeho chuť. Miso by nemělo projít varem. Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované. Složení: Celé SÓJOVÉ BOBY 58 %, voda, mořská sůl, pražená JEČNÁ MOUKA, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae). Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců. Nutriční údaje: Na 100 g Energetická hodnota 875 kJ/209 kcal Tuky: 6,6 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g Sacharidy: 11,1 g Z toho cukry: 0,6 g Bílkoviny 22,4 g Sůl: 12,3 gBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.