Vážení zákazníci, pokud očekáváte balíček do Zásilkovny, nebo ho už u nás máte, rádi Vám ho přivezeme i s nákupem až domů.
 

NATURAL JIHLAVA BIO Melasa třtinová 400g

 

Přírodní sladidlo

Dostupnost Skladem
72 Kč
   
Kód produktu 859564
Značka NATURAL JIHLAVA
Webová stránka značky web.naturaljihlava.cz/
Kategorie SLADIDLA
 
  • Třtinová melasa je cenný vedlejší produkt výroby třtinového cukru.
  • Obsahuje všechny biologicky účinné látky z původní rostliny - cukrové třtiny.
  • Jedná se o harmonizovanou soustavu životně nezbytných stopových prvků a organických látek, kterých se nám současným způsobem stravování většinou nedostává.
  • Látky jsou v přirozené přírodní formě, což umožňuje jejich snadné vstřebávání.
  • Třtinová melasa je pro své vlastnosti nazývána "Černým zázrakem".
  • Cukrová třtina je víceletá rostlina, která se pěstuje v tropickém a subtropickém pásu, zejména na Kubě, v Indonésii, Indii, Brazílii, ale i v jižních státech USA nebo v Austrálii.
  • Při výrobě cukru se zpracovávají stonky, které se podle staršího způsobu nařežou na menši kusy a vylisují nebo se modernějším způsobem protiproudně vyluhují vodou.
  • Vyčeřená a zfiltrovaná šťáva se zahustí ve vakuu a po zchladnutí z ní vykrystalizuje surový třtinový cukr, muskováda, který se - obvykle odstředěním - oddělí od nekrystalizujícího podílu, který se označuje jako melasa.

 

Melasa je vhodná pro

  • DĚTI A MLÁDEŽ pro zdravý vývoj, růst a k ochraně před nepříznivými vlivy prostředí
  • SPORTOVCE k ochraně extrémně zatížených kloubů a obratlů, ke zvýšení výkonnosti
  • SENIORY ke zlepšení zdravotního stavu
  • PACIENTY S NEMOCNÝMI KLOUBY pro zmírnění bolestíí a zlepšení hybnosti
  • A VLASTNĚ PRO VŠECHNY k posílení imunity a udržení organismu v dobré kondici

Složení

Třtinová melasa

BIO

Skladování

Skladujte v chladu a temnu  

Nutriční hodnoty

Na 100g Energetická hodnota 1244 kJ/298 kcal Tuky 0,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g Sacharidy 69,6 g z toho cukry 58,8 g Bílkoviny 3,7 g Sůl 0 g                  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: