Popis
Látky obsažené v jablku jsou velmi různorodé a velmi cenné. Jablka obsahují vodu, vitamíny, minerální látky, stopové prvky a bioaktivní substance, které jsou nepostradatelnou součástí zdravé výživy. Důvodem je vysoký obsah sekundárních rostlinných látek, jako jsou fenolové kyseliny a flavonoidy. Obsahují pektin, který váže v žaludku tuky a cholesterol. Jablka obsahují 3 až 16 % cukrů na 100 g čerstvé hmoty. Z tohoto důvodu lze hovořit o jablku jako o ideálním dodavateli energie. Ochutnejte také mošt jablko-mrkev nebo jablko-malina. BEZ konzervantů BEZ přidaného cukru BEZ enzymace BEZ umělých barviv
Použití:
K přímé konzumaci Složení: 100% jablečná šťáva
Skladování:
chraňte před přímím slunečním zářením, po otevření ihned spotřebujte
Nurtiční údaje:
100 ml Energetická hodnota 182 kJ/43 kcal Tuky 0,1g z toho transmatsné kyseliny 0,03g Sacharidy 9,90g z toho cukry 9,32g Vláknina <0,1g Bílkoviny 0,81g Sůl <0,05g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.