Popis
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček. Víte že? Mouky Probio se melou už od roku 1992. Technologie umožňuje odebírat zrno téměř "přímo z pole" a tak ho zpracovávat od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Suší se šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny. Pšenice pochází z ekopolí. Nemele se dopředu, proto je mouka vždy čerstvá. Složení: 100 % pšeničná mouka hladká BIO Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 75% Nutriční hodnoty Na 100 g Energetická hodnota 14480 kJ/344 kcal Tuky 1,7 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,22 g Sachridy 68,9 g z toho cukry 1,1 g Vláknina 3,1 g Bílkoviny 11,9 g Sůl 0 gBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.