Popis
Tyto pohankové špagety z evropské bio pohanky jsou zajímavé z mnoha důvodů. Mají výtečnou chuť do oříškova a po uvaření do al dente jsou výbornou alternativou k pšeničným těstovinám. Pohanka je přirozeně bezlepková, a tak jsou vhodné pro celiaky a slouží jako bezlepková náhrada klasických těstovin z tvrdé pšenice. I po nutriční stránce jsou zajímavé: obsahují 47 % doporučené denní dávky vitaminu B1 (thiaminu), 60 % hořčíku a 26 % zinku na 100 g těstovin. Obsahují méně sacharidů než běžné těstoviny a jsou vhodné při nízkosacharidových dietách. Složení Mletá pohanka z kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava Vaříme v 2,5 l osolené vody bez pokličky za občasného míchání 8 minut. Skladování Skladujte v suchu Nutriční hodnoty Na 100 g Energetická hodnota 1497 kJ/ 354 kcal Tuky 3,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 g Sachridy 65 g z toho cukry 1,4 g Bílkoviny 9,2 g Sůl 12 g Sůl 0,7 gBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.