Využíváme soubory cookies

Na našem webu získáváme, ukládáme a zpracováváme informace o jeho uživatelích (např. síťové identifikátory, údaje o tom, jak procházíte naše stránky, nebo jaký obsah vás zajímá). K tomuto účelu využíváme soubory cookies, které nám pomáhají zkvalitnit naše služby a personalizovat nabídky. Pro některé účely zpracování je vyžadován Váš souhlas, který vyjádříte volbou „Přijmout“. Spravovat svoje preference můžete v „Nastavení“, kde můžete volitelné cookies odmítnout.

Přijmout všechny cookies

   Zdravá výživa Klánovice, Bělečská 36, Klánovice 19014   Telefon: +420 776 316 146   Napište nám: info@fitboss.cz 

Zdravá výživa Klánovice
person_outline
info

Popis produktu

Zelený hrách loupaný a půlený má výhodu, že je rychle uvařený. Nemusíte ho předem namáčet, jen propláchnout. Skvělou krémovou polévku nebo kaši vykouzlíte za pár minut. Vychutnejte si ho v biokvalitě.

Hrách není potřeba namáčet a vaří se cca 35 minut. Jedná se v Evropě o dobře známou luštěninu již od 6. století. Při správném vaření se zelený hrách nemá tendenci rozvářet a po dovaření je pevný na skus. Pří mixování nevytváří krém, ale spíše mouky, protože má pevnější konzistenci. Pokud máte problém s nadýmáním, můžete při vaření přidat saturejku nebo bazalku.

Hrách pochází z rostliny s názvem hrách setý, která pochází z východního Středomoří. Hrách jsou semena rostliny nacházející se v luscích. Běžně zplaňuje a není náročná na půdu. V Německu je hrachová polévka dokonce téměř národním jídlem.

Složení: Hrách zelený půlený*. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

COUNTRY LIFE BIO Hrách zelený loupaný půlený 500g

65,- Kč , DPH 12%
Měrná jednotka: ks
SKLADEM, EAN 8595016502317

Popis produktu

Zelený hrách loupaný a půlený má výhodu, že je rychle uvařený. Nemusíte ho předem namáčet, jen propláchnout. Skvělou krémovou polévku nebo kaši vykouzlíte za pár minut. Vychutnejte si ho v biokvalitě.

Hrách není potřeba namáčet a vaří se cca 35 minut. Jedná se v Evropě o dobře známou luštěninu již od 6. století. Při správném vaření se zelený hrách nemá tendenci rozvářet a po dovaření je pevný na skus. Pří mixování nevytváří krém, ale spíše mouky, protože má pevnější konzistenci. Pokud máte problém s nadýmáním, můžete při vaření přidat saturejku nebo bazalku.

Hrách pochází z rostliny s názvem hrách setý, která pochází z východního Středomoří. Hrách jsou semena rostliny nacházející se v luscích. Běžně zplaňuje a není náročná na půdu. V Německu je hrachová polévka dokonce téměř národním jídlem.

Složení: Hrách zelený půlený*. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Komentáře

Naposledy prohlížené

compare_arrows Porovnat (0) Zrušit