Využíváme soubory cookies

Na našem webu získáváme, ukládáme a zpracováváme informace o jeho uživatelích (např. síťové identifikátory, údaje o tom, jak procházíte naše stránky, nebo jaký obsah vás zajímá). K tomuto účelu využíváme soubory cookies, které nám pomáhají zkvalitnit naše služby a personalizovat nabídky. Pro některé účely zpracování je vyžadován Váš souhlas, který vyjádříte volbou „Přijmout“. Spravovat svoje preference můžete v „Nastavení“, kde můžete volitelné cookies odmítnout.

Přijmout všechny cookies

   Zdravá výživa Klánovice, Bělečská 36, Klánovice 19014   Telefon: +420 776 316 146   Napište nám: info@fitboss.cz 

Zdravá výživa Klánovice
person_outline
info

Popis produktu

Bezpluchý oves v bio kvalitě. Nemá kolem zrna obaly jako běžný oves. V kuchyni ho využijete podobně jako rýži.


Nebojte se ovsa! Můžete ho uvařit na skus nebo úplně doměkka. V receptech k němu přistupujte jako k rýži natural.


Přinese změnu, zajímavou strukturu i přidanou výživovou hodnotu do vašich jídel. Výborný jako příloha i samotný základ jídel. Za studena, smíchaný s čerstvou, vařenou nebo pečenou zeleninou vykouzlí výborný a výživný salát. Poslouží i jako zavářka do polévky nebo do zdravější varianty klasických knedlíku. Určitě se ho nebojte a trochu si s ním v kuchyni vyhrajte.


Oves je dobré před vařením na noc namočit, zkrátíte tím dobu vaření. Druhý den vařte v nové čisté vodě.


Oves bezpluchý bývá někdy také nazýván jako "evropská rýže". Tento druh ovsa se totiž v Evropě vyskytuje divoce rostoucí a v kuchyni má podobné uplatnění jako rýže. Jedná se o druh trávy s jedlými zrny, která se poprvé objevila v Číně a Mongolsku. Obaly zrna u této rostliny nesrůstají s obilkou. Obilka se při sklizni z obalů uvolní a zůstane "nahá", podobně jako je tomu u pšenice nebo žita.


Složení: OVES bezpluchý*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Alergeny: lepek.

COUNTRY LIFE BIO Oves bezpluchý 500g

55,- Kč , DPH 15%
SKLADEM, EAN 110023

Popis produktu

Bezpluchý oves v bio kvalitě. Nemá kolem zrna obaly jako běžný oves. V kuchyni ho využijete podobně jako rýži.


Nebojte se ovsa! Můžete ho uvařit na skus nebo úplně doměkka. V receptech k němu přistupujte jako k rýži natural.


Přinese změnu, zajímavou strukturu i přidanou výživovou hodnotu do vašich jídel. Výborný jako příloha i samotný základ jídel. Za studena, smíchaný s čerstvou, vařenou nebo pečenou zeleninou vykouzlí výborný a výživný salát. Poslouží i jako zavářka do polévky nebo do zdravější varianty klasických knedlíku. Určitě se ho nebojte a trochu si s ním v kuchyni vyhrajte.


Oves je dobré před vařením na noc namočit, zkrátíte tím dobu vaření. Druhý den vařte v nové čisté vodě.


Oves bezpluchý bývá někdy také nazýván jako "evropská rýže". Tento druh ovsa se totiž v Evropě vyskytuje divoce rostoucí a v kuchyni má podobné uplatnění jako rýže. Jedná se o druh trávy s jedlými zrny, která se poprvé objevila v Číně a Mongolsku. Obaly zrna u této rostliny nesrůstají s obilkou. Obilka se při sklizni z obalů uvolní a zůstane "nahá", podobně jako je tomu u pšenice nebo žita.


Složení: OVES bezpluchý*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Alergeny: lepek.

Komentáře

Naposledy prohlížené

compare_arrows Porovnat (0) Zrušit