Zdravá výživa Klánovice, Bělečská 36, Klánovice 19014 Otevřeno 8:00-18:00 Sobota 8:00-12:00 Telefon: +420 776 316 146   Napište nám: info@fitboss.cz 

Zdravá výživa Klánovice
info

Popis produktu

Bezpluchý oves v bio kvalitě. Nemá kolem zrna obaly jako běžný oves. V kuchyni ho využijete podobně jako rýži.

Nebojte se ovsa! Můžete ho uvařit na skus nebo úplně doměkka. V receptech k němu přistupujte jako k rýži natural.

Přinese změnu, zajímavou strukturu i přidanou výživovou hodnotu do vašich jídel. Výborný jako příloha i samotný základ jídel. Za studena, smíchaný s čerstvou, vařenou nebo pečenou zeleninou vykouzlí výborný a výživný salát. Poslouží i jako zavářka do polévky nebo do zdravější varianty klasických knedlíku. Určitě se ho nebojte a trochu si s ním v kuchyni vyhrajte.

Oves je dobré před vařením na noc namočit, zkrátíte tím dobu vaření. Druhý den vařte v nové čisté vodě.

Oves bezpluchý bývá někdy také nazýván jako "evropská rýže". Tento druh ovsa se totiž v Evropě vyskytuje divoce rostoucí a v kuchyni má podobné uplatnění jako rýže. Jedná se o druh trávy s jedlými zrny, která se poprvé objevila v Číně a Mongolsku. Obaly zrna u této rostliny nesrůstají s obilkou. Obilka se při sklizni z obalů uvolní a zůstane "nahá", podobně jako je tomu u pšenice nebo žita.

Složení: OVES bezpluchý*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Alergeny: lepek.

COUNTRY LIFE BIO Oves bezpluchý 500g

55,- Kč , DPH 12%
Měrná jednotka: ks
SKLADEM, EAN 110023

Popis produktu

Bezpluchý oves v bio kvalitě. Nemá kolem zrna obaly jako běžný oves. V kuchyni ho využijete podobně jako rýži.

Nebojte se ovsa! Můžete ho uvařit na skus nebo úplně doměkka. V receptech k němu přistupujte jako k rýži natural.

Přinese změnu, zajímavou strukturu i přidanou výživovou hodnotu do vašich jídel. Výborný jako příloha i samotný základ jídel. Za studena, smíchaný s čerstvou, vařenou nebo pečenou zeleninou vykouzlí výborný a výživný salát. Poslouží i jako zavářka do polévky nebo do zdravější varianty klasických knedlíku. Určitě se ho nebojte a trochu si s ním v kuchyni vyhrajte.

Oves je dobré před vařením na noc namočit, zkrátíte tím dobu vaření. Druhý den vařte v nové čisté vodě.

Oves bezpluchý bývá někdy také nazýván jako "evropská rýže". Tento druh ovsa se totiž v Evropě vyskytuje divoce rostoucí a v kuchyni má podobné uplatnění jako rýže. Jedná se o druh trávy s jedlými zrny, která se poprvé objevila v Číně a Mongolsku. Obaly zrna u této rostliny nesrůstají s obilkou. Obilka se při sklizni z obalů uvolní a zůstane "nahá", podobně jako je tomu u pšenice nebo žita.

Složení: OVES bezpluchý*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Alergeny: lepek.

Komentáře

Naposledy prohlížené

compare_arrows Porovnat (0) Zrušit