Zdravá výživa Klánovice, Bělečská 36, Klánovice 19014 Otevřeno 8:00-18:00 Sobota 8:00-12:00 Telefon: +420 776 316 146   Napište nám: info@fitboss.cz 

Zdravá výživa Klánovice
info

Popis produktu

Javorový sirup má specifickou, celkem výraznou chuť a vůni, malinko připomíná karamel. Tradičně se jím dochucují lívance a palačinky, ale použijte ho všude tam, kam chcete dodat jeho specifickou chuť – snídaňové kaše, dezerty, domácí granola, nápoje, na pečení…

Javorový sirup Grade C má výraznější javorovou chuť a je malinko tmavší než javorový sirup Grade A. Jedná se o tradiční kanadský produkt. Je to vlastně koncentrovaná míza z kanadského javoru. Javorový sirup se vyrábí tak, že do dospělých stromů jsou navrtány otvory, kterými míza vytéká do záchytných nádob. Stromy se mohou dožít až 250 let, mízu produkují ve stáří 50 až 80 let. Na jeden litr sirupu je potřeba 35–40 litrů mízy. Surová míza obsahuje až 97 % vody, která se následně odpařuje, až vznikne sirup. V ekologické produkci se přísně dbá na to, aby javory, které produkují mízu byly dospělé a stáčením mízy nebyl narušen jejich vývoj.

Javorový sirup obsahuje cca max. 5 % fruktózy, cca max. 5 % glukózy a cca 66 % sacharózy.

Složení: 100% javorový sirup*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

COUNTRY LIFE BIO Sirup javorový Grade C 250ml

177,- Kč , DPH 12%
Měrná jednotka: ks
SKLADEM, EAN 420034

Popis produktu

Javorový sirup má specifickou, celkem výraznou chuť a vůni, malinko připomíná karamel. Tradičně se jím dochucují lívance a palačinky, ale použijte ho všude tam, kam chcete dodat jeho specifickou chuť – snídaňové kaše, dezerty, domácí granola, nápoje, na pečení…

Javorový sirup Grade C má výraznější javorovou chuť a je malinko tmavší než javorový sirup Grade A. Jedná se o tradiční kanadský produkt. Je to vlastně koncentrovaná míza z kanadského javoru. Javorový sirup se vyrábí tak, že do dospělých stromů jsou navrtány otvory, kterými míza vytéká do záchytných nádob. Stromy se mohou dožít až 250 let, mízu produkují ve stáří 50 až 80 let. Na jeden litr sirupu je potřeba 35–40 litrů mízy. Surová míza obsahuje až 97 % vody, která se následně odpařuje, až vznikne sirup. V ekologické produkci se přísně dbá na to, aby javory, které produkují mízu byly dospělé a stáčením mízy nebyl narušen jejich vývoj.

Javorový sirup obsahuje cca max. 5 % fruktózy, cca max. 5 % glukózy a cca 66 % sacharózy.

Složení: 100% javorový sirup*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Komentáře

Naposledy prohlížené

compare_arrows Porovnat (0) Zrušit