Zdravá výživa Klánovice, Bělečská 36, Klánovice 19014 Otevřeno 8:00-18:00 Sobota 8:00-12:00 Telefon: +420 776 316 146   Napište nám: info@fitboss.cz 

Zdravá výživa Klánovice
info

Popis produktu

Sušené švestky bez pecek v biokvalitě. Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Pro lepší chuť a strukturu je můžete předem namočit. Připravíte z nich sladké cukroví i výbornou omáčku ke slanému jídlu.

U sušeného bioovoce dochází k tzv. cukernatění, které se projevuje bílými skvrnkami na ovoci. Tento stav nesnižuje kvalitu výrobku, ale naopak je viditelnou zárukou, že bioovoce nebylo ošetřeno žádným chemickým prostředkem, který by zabraňoval cukernatění.

Sušení ovoce přispívá výrazně k jeho trvanlivosti a lze ho využít jako alternativu mimo sezónu čerstvého ovoce. Pro lepší chuť můžete švestky na půl hodiny před použitím namočit do teplé vody.

Strom, který plodí švestky, se nazývá slivoň švestka nebo taky švestka domácí. V Čechách se jí říká slíva, na Moravě trnka. Ve střední Evropě se vyskytuje od 5.st., ale původně pochází z Kavkazu. Pecky švestek byly dokonce nalezeny ve vykopávkách z doby Římské říše.

Jedná se o peckovici a daří se jí v mírném podnebí. Její plody mají výraznou aromatickou vůni. Dřevo se příliš nevyužívá, zatímco ovoce se hojně používá v potravinářství. Ze švestek se vyrábějí třeba povidla a ovocné knedlíky.

Složení: Švestky sušené*. Můžou obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

COUNTRY LIFE BIO Švestky Ashlock sušené 100g

52,- Kč , DPH 12%
Měrná jednotka: ks
SKLADEM, EAN 8595016585204

Popis produktu

Sušené švestky bez pecek v biokvalitě. Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Pro lepší chuť a strukturu je můžete předem namočit. Připravíte z nich sladké cukroví i výbornou omáčku ke slanému jídlu.

U sušeného bioovoce dochází k tzv. cukernatění, které se projevuje bílými skvrnkami na ovoci. Tento stav nesnižuje kvalitu výrobku, ale naopak je viditelnou zárukou, že bioovoce nebylo ošetřeno žádným chemickým prostředkem, který by zabraňoval cukernatění.

Sušení ovoce přispívá výrazně k jeho trvanlivosti a lze ho využít jako alternativu mimo sezónu čerstvého ovoce. Pro lepší chuť můžete švestky na půl hodiny před použitím namočit do teplé vody.

Strom, který plodí švestky, se nazývá slivoň švestka nebo taky švestka domácí. V Čechách se jí říká slíva, na Moravě trnka. Ve střední Evropě se vyskytuje od 5.st., ale původně pochází z Kavkazu. Pecky švestek byly dokonce nalezeny ve vykopávkách z doby Římské říše.

Jedná se o peckovici a daří se jí v mírném podnebí. Její plody mají výraznou aromatickou vůni. Dřevo se příliš nevyužívá, zatímco ovoce se hojně používá v potravinářství. Ze švestek se vyrábějí třeba povidla a ovocné knedlíky.

Složení: Švestky sušené*. Můžou obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Komentáře

Naposledy prohlížené

compare_arrows Porovnat (0) Zrušit