Využíváme soubory cookies

Na našem webu získáváme, ukládáme a zpracováváme informace o jeho uživatelích (např. síťové identifikátory, údaje o tom, jak procházíte naše stránky, nebo jaký obsah vás zajímá). K tomuto účelu využíváme soubory cookies, které nám pomáhají zkvalitnit naše služby a personalizovat nabídky. Pro některé účely zpracování je vyžadován Váš souhlas, který vyjádříte volbou „Přijmout“. Spravovat svoje preference můžete v „Nastavení“, kde můžete volitelné cookies odmítnout.

Přijmout všechny cookies

   Zdravá výživa Klánovice, Bělečská 36, Klánovice 19014   Telefon: +420 776 316 146   Napište nám: info@fitboss.cz 

Zdravá výživa Klánovice
person_outline
info

Popis produktu

Jáhlové vločky v biokvalitě s výraznou chutí. Rychlá a snadná příprava. Široké využití v kuchyni. Vhodné především na přípravu kaše, ale lze s nimi i zahušťovat a použít je jako pojivo do karbanátků nebo pomazánky.


První volba pro rychlé a jednoduché kaše! Stačí zalít horkou vodou a nechat nabobtnat. Zahustí polévky a zpestří domácí müsli.


Jáhly vznikají z prosa odstraněním semenné slupky z obilky. V dřívějších dobách byly hojně využívány například pro přípravu škubánků nebo jahelníku. Na nějaký čas byly jáhly z kuchyně vytlačeny rýží, což se ale naštěstí postupně změnilo. Jáhlové vločky se vyrábí napařováním a lisováním oloupaných zrn prosa.


Složení: Vločky jáhlové*.Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

COUNTRY LIFE BIO Vločky jáhlové 250g

50,- Kč , DPH 10%
SKLADEM, EAN 8595016586997

Popis produktu

Jáhlové vločky v biokvalitě s výraznou chutí. Rychlá a snadná příprava. Široké využití v kuchyni. Vhodné především na přípravu kaše, ale lze s nimi i zahušťovat a použít je jako pojivo do karbanátků nebo pomazánky.


První volba pro rychlé a jednoduché kaše! Stačí zalít horkou vodou a nechat nabobtnat. Zahustí polévky a zpestří domácí müsli.


Jáhly vznikají z prosa odstraněním semenné slupky z obilky. V dřívějších dobách byly hojně využívány například pro přípravu škubánků nebo jahelníku. Na nějaký čas byly jáhly z kuchyně vytlačeny rýží, což se ale naštěstí postupně změnilo. Jáhlové vločky se vyrábí napařováním a lisováním oloupaných zrn prosa.


Složení: Vločky jáhlové*.Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Komentáře

Naposledy prohlížené

compare_arrows Porovnat (0) Zrušit