Popis produktu
Slunečnicová semínka, pohanka a lněné semínko, všechno roste na venkově a jejich pole jsou zlatá, žlutá a okrová.
A všechny jsou součástí Ciabatta Rustica, odvážného malého chlapce z kváskového těsta odrážejícího barvy krajiny. Při pečení se mění a kůrka je čím dál křupavější. Jako správný venkovan tvrdý navenek, něžný uvnitř...Na dopečení stačí 5 - 7 minut.
Složení: kukuřičný škrob , kvásek (rýžová mouka, pitná voda) 14% , voda , rýžová mouka , slunečnicová semínka 7% , pohanková mouka 5.5% , lněná semínka 5% , droždí , rostlinná vláknina (psyllium, bambusová vláknina) , jablečný extrakt , rýžový škrob , zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza ; slunečnicový olej , rýžový sirup , celozrnná rýžová mouka , sójový protein , prosová mouka , extra panenský olivový olej , mořská sůl , regulátor kyselosti: kyselina citronová , kyselina vinná . Může obsahovat stopy lupiny, hořčice a vajec. BEZ LAKTÓZY (laktóza<0.007g/100g).
Specifikace
SCHÄR BLP Ciabatta Rustica 200g
110,- Kč , DPH 12%
Měrná jednotka: ks
Není skladem, EAN 48100004
Popis produktu
Slunečnicová semínka, pohanka a lněné semínko, všechno roste na venkově a jejich pole jsou zlatá, žlutá a okrová.
A všechny jsou součástí Ciabatta Rustica, odvážného malého chlapce z kváskového těsta odrážejícího barvy krajiny. Při pečení se mění a kůrka je čím dál křupavější. Jako správný venkovan tvrdý navenek, něžný uvnitř...Na dopečení stačí 5 - 7 minut.
Složení: kukuřičný škrob , kvásek (rýžová mouka, pitná voda) 14% , voda , rýžová mouka , slunečnicová semínka 7% , pohanková mouka 5.5% , lněná semínka 5% , droždí , rostlinná vláknina (psyllium, bambusová vláknina) , jablečný extrakt , rýžový škrob , zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza ; slunečnicový olej , rýžový sirup , celozrnná rýžová mouka , sójový protein , prosová mouka , extra panenský olivový olej , mořská sůl , regulátor kyselosti: kyselina citronová , kyselina vinná . Může obsahovat stopy lupiny, hořčice a vajec. BEZ LAKTÓZY (laktóza<0.007g/100g).
Specifikace
Komentáře
info
Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.
Přihlásit